Használtautóját megvásároljuk, vagy reális áron 2-4 hét alatt eladjuk! Eri-car használtautó kereskedés Szolnok
Használtautó kereskedésünkben több mint 200 használtautó közöl válogathat!! Autó vásárlás esetén a használtautóját beszámítjuk.
Belépés

Rólunk mondták

" Hónapok óta komoly fejtörést és sok-sok utánajárást okozott számomra a meglehetősen koros autóm eladása. Amikor az internetes hirdetésem alapján az ERI-CAR Autókereskedés munkatársa felvette velem a kapcsolatot, nem reméltem, hogy pár nap alatt elkel az autóm. Köszönöm a cég kollégáinak a sikeres közreműködést,és külön azt, hogy a szolgáltatást olyannyira komplex módon elvégezték (átírás stb.), hogy nem kellett a szabadidőmet az okmányhivatalban való várakozással töltenem. "
- Fazekas József -
 

" Az autóm hirdetésére az Eri-Car Autókereskedés értékesítő kollegája keresett meg telefonon és felajánlotta segítségét.  
A gépkocsi 3 nap alatt értékesítésre került. A gyors és korrekt ügyintézést ezúton is köszönöm nekik, és a jövőben is őket bízom meg autóm értékesítésével. "   - Komlós Andrea

" Azért az Eri-Car Autókereskedést bíztam meg autóm eladásával, mert régóta működő,
megbízható kereskedés, széleskörű hírdetéssel. Egy hónapon belül sikerült eladni az autót. "  Tarjányi Tibor - Törökszentmiklós

" A szolnoki Eri-Car Autókereskedés az autómat alig 2 hét alatt értékesítette.
Szolgáltatásukkal elégedett vagyok "
Eladó: Baráth András - Jászboldogháza

" Toyota Hilux tipusú gépkocsim eladásával bíztam meg az Eri-Car Autókereskedést.
Hatékony és széleskörű hírdetési hátterüknek köszönhetően sikerült értékesíteniük az autót. Máskor is bizalommal fordulok hozzájuk. "
Eladó: Nagy Ferenc - Szolnok

" Az ERI-CAR Autókereskedést bíztam meg a MERCEDES VITO típusú autóm eladásával. Nagyon meglepődtem, amikor 3 nap múlva telefonáltak az autókereskedésből, hogy elkelt a kocsi. Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült eladni. Köszönöm a kereskedés munkatársainak a gyors ügyintézést. " 
- Lengyelné Hudák Zsuzsanna -

" Renault Clio gépkocsim értékesítésével az Eri-Car Autókereskedést bíztam meg. A kocsit két hét alatt sikerült olyan áron értékesíteniük, amennyit én szerettem volna kapni érte. Hatékony és gyors munkájukkal elégedett vagyok, bizalommal fordulok hozzájuk következő autóm eladásánál is. "   - Rácz Béla /Szolnok/ -

" Augusztus elején vittem be az Eri-Car Autókereskedésbe az autómat. Szerencsére gyorsan sikerült túladni rajta. Köszönöm az autókereskedés segítségét, a következő gépkocsimat is itt szándékozom megvásárolni."
Eladó: Kinter Lajos - Szolnok

" Az ERI-CAR Autókereskedést gépkocsihitel ügyintézése miatt
kerestem fel.A kolléganők nagyon rugalmasan és gyorsan
elintézték az ügyletet. A hitel jóváhagyása után
a kocsit a nevemre íratták, így sehová nem kellett szaladgálnom.
Teljes mértékben elégedett vagyok munkájukkal
és bátran merem ajánlani másoknak is, akik autóvásárlás előtt állnak. "
- Pécsi Zoltánné -

" Az ERI-CAR Autókereskedést gépkocsihitel ügyintézése miatt kerestem fel. A kolléganők nagyon rugalmasan és gyorsan elintézték az ügyletet. A hitel jóváhagyása után a kocsit a nevemre íratták, így sehová nem kellett szaladgálnom. Teljes mértékben elégedett vagyok munkájukkal és bátran merem ajánlani másoknak is, akik autóvásárlás előtt állnak. "  - Pécsi Zoltánné -

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.